Windows

Raamdecoratie is de perfecte
omkadering voor je interieur

OVS houdt rekening met je wensen en je woonstijl in architectuur en inrichting, maar ook met de technische mogelijkheden van je ramen en de ruimte. Is er directe lichtinval? Is er potentiële inkijk? Is de ruimte naar de zon georiënteerd? Heb je zonwering nodig?

OVS adviseert jou en je interieurarchitect over de beste esthetische en functionele keuze in alle stijlen. Onze adviseurs hebben elk een eigen stijl en smaak en vullen elkaar perfect aan. Van hedendaags nonchalant, luchtig en semi-transparant linnen over rijke, klassieke gemoltonneerde zijde tot bloemen-, streepjes- of Tartan-patronen in Britse stijl.

Overgordijnen

Gordijnen kleden je ramen en huis warm aan. Met een vleugje sfeer en de mooiste stoffen. Van sober, effen linnen tot rijk velours of zijde – voor dat luxueuze hotelgevoel. Kies voor een traditionele vlinderplooi of een hedendaagse wave bij strakkere stoffen. Wij garanderen een piekfijne afwerking van uw overgordijnen op maat. Van de opmeting ter plaatse tot de zorgvuldige plaatsing. Dankzij gepatenteerde technologie blijft de look strak - ondanks temperatuurverschillen of schommelingen in luchtvochtigheid.

Jaloezieën of lamellen

Elegant en decoratief: jaloezieën zijn functioneel, decoratief en een modern alternatief voor shutters. Kies voor houten of aluminium jaloezieën, horizontale of verticale lamellen, smalle of brede latten. Met jaloezieën regel je slim de lichtinval in huis en ze vormen een decoratief pluspunt aan je woning. Wij meten ter plaatse op, monteren vakkundig en werken af op maat. Vertrouw op onze vaste kwaliteitsmerken: Vedelux, Luxaflex, Inside Blinds of BDMA.

Amerikaanse stores of vouwgordijnen

Trendy, functioneel en onderhoudsvriendelijk. Amerikaanse stores zijn breed toepasbaar. Al 23 jaar werken wij samen met Inside Blinds. Zij staan in voor de vakkundige confectie van onze vouw- en overgordijnen en garanderen een luxueuze afwerking. Dankzij de volledig ingewerkte technologie plaatsen wij uw vouwgordijn strak tegen het raam, inclusief elektrisch bedienbare Domotica-systemen met afstandsbediening.

Uniek bij OVS: 10 jaar garantie op uw Amerikaanse stores.

Rolgordijnen

Snel switchen tussen licht en donker, zonlicht en sfeer? Rolgordijnen op maat zijn gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in alle stijlen. Kies voor natuurlijke of synthetisch geweven stoffen in een waaier aan tinten en kleuren met een gemakkelijk hanteerbaar rolsysteem. Onze adviseurs gidsen u door de Inside Blinds en Luxaflex-collecties. Al jaren onze vaste merken en jouw kwaliteitsgarantie.

Zonwering

Vensters laten niet alleen het licht van de zon, maar ook de bijbehorende warmte en reflectie binnen. Tenzij je investeert in efficiënte zonwering of screens. Houd je woning koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Screens helpen je woning of appartement ook beter isoleren.

Shutters

Houten American shutters helpen je genieten van natuurlijk zonlicht met behoud van je privacy. Shutters beschermen je tegen de hitte en de hinderlijke stralen van de zon. Bovendien garanderen ze jouw privacy, bijvoorbeeld als room divider. Shutters zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en isoleren prima. Gracieus en luxueus, maar ook flexibel.

Woven wood

Ons artisanaal, geweven hout op basis van tropisch hout uit Bali, bamboe of massieve eik of notelaar is verkrijgbaar in rol- of vouwgordijnen. De look is bruut, natuurlijk en nonchalant en haalt dat exotische vakantiegevoel naar binnen. Jouw garantie op een unieke look, verkrijgbaar met handige elektrische systemen.