Walls

Schilderwerken binnen en buiten

Binnen- en buitenschilderwerken? Zaakvoerder Olivier Van Speybroeck en zijn tienkoppige team van schilders-behangers garanderen een sterke, technische basis en een ultrastrak, duurzaam eindresultaat. Olivier en Peter zijn je vaste contactpersonen en staan persoonlijk in voor alle opmetingen en professioneel advies. Nieuwbouw? Wij adviseren een beschermende basislaag vliesbehang om barstjes in het pleisterwerk te voorkomen.

Decoratieve verftechnieken: beton ciré, kalkverf, Aqua Sensa en stuc

Decoratieve verftechnieken zijn in. Geef je muren meer diepte met beton ciré, kalkverf, Aqua Sensa of stuc. In onze showroom ontdek je een waaier aan voorbeelden en realisaties voor een doordachte keuze. Verschillende soorten structuurverf combineren? De afwerkingstechniek beton ciré geeft beton de gepolijste hoogglanslook van natuursteen. Stuc creëert een korrelige zandstructuur – met streepjeseffect of gespateld – en kalkverf zorgt voor prachtige, natuurlijke nuances.
Contact

Behang als eyecatcher

Accentueer je muur met exclusief behang. Creëer een natuurlijke look met Japans grasweefsel. Volg de trend van het moment of kies voor een klassieke print of traditionele tijdloosheid. OVS hangt je behang volgens de regels van de kunst en creëert een luxueuze of bijzondere blikvanger voor elke toepassing of project.
Contact

Join our team

Zet jouw talent
in de verf!

Schilder-decorateur met vakkennis en oog voor detail?

Solliciteer bij OVS:
info@ovs-decoratie.be

Vast, ervaren team

Al 25 jaar is OVS de top in vakmanschap en efficiëntie. Wij maken het verschil met kennis, kwaliteit en service. Onze schilder-decorateurs garanderen exclusief vakmanschap en een perfecte afwerking volgens de regels van de kunst, met respect voor de aanwezige materialen en meubilair.

Meerdere projecten? Reken op je vaste, vertrouwde team voor de decoratie van je appartement, penthouse of villa. Topkwaliteit en technisch vakmanschap staan voorop en wij respecteren de afgesproken timing en budget.