Floors

Losse en vaste tapijten

Verras met vloerbekleding, de allerlaatste stap in je home decoration! Nadat alles staat of hangt is het tijd om je vloeren aan te kleden. Kies voor losse of vaste tapijten en geef je vloer een instant injectie sfeer en warmte. Extra pluspunt? Tapijten doen wonderen voor je akoestiek, brengen een vleugje kleur en bakenen verschillende woonzones af.

Trendy en
traditionele tapijten

Mooie, warme of verrassende combinaties zijn blikvangers in eigentijdse interieurs. Karpet of tapijt creëert direct sfeer en een warm thuisgevoel. OVS Decoratie in Knokke biedt een uitgebreide collectie voltapijt en karpetten, in de beste soorten wol en met een hoge knoopdichtheid. Kwaliteit staat altijd centraal.

Ook stoffen
voor meubilair
en garnering

Mag het iets meer zijn? Wij bieden een waaier aan stoffen voor gordijnen én meubelgarnering. Denk aan gecapitonneerde bedhoofden, luxueuze poefs en exclusieve kussens op maat. Ontdek ook onze volledige collectie sfeervolle, decoratieve stoffen om bijzonder meubilair zoals stoelen of zetels - opnieuw - te bekleden. Perfect voor die persoonlijke finishing touch.