Story

OVS decoratie,
een begrip in Knokke

OVS is jouw one-stop-shop in de regio Knokke voor piekfijn aangeklede ramen, muren en vloeren. Schilder-decorateur Olivier Van Speybroeck startte het schildersbedrijf. Zijn vennoot Vanessa Schip is je specialist in exclusieve raamdecoratie: van overgordijnen tot jaloezie├źn, van vaste en losse tapijten tot stoffen voor garnering. Samen met hun team bieden zij een totaaloplossing voor stijlvol afgewerkte woningen.

25 jaar
knowhow
en ervaring

Wat 25 jaar geleden begon als een compacte schilder- en decoratieshop in de Dumortierlaan, barstte al snel uit zijn voegen. Eind oktober 2004 verhuisden Olivier en Vanessa naar het ruime hoekpand in de Zoutelaan 58. Tot op vandaag de uitvalsbasis van Olivier, Vanessa en hun team. Van daaruit geven zij elke dag jouw woondromen kleur en vorm.

Kwaliteit, stiptheid en service

OVS is een begrip in binnen- en buitendecoratie. Oog voor detail, zin voor perfectie, een neus voor decoratietrends en de beste technische knowhow. Wij maken jouw interieurdromen waar, binnen de afgesproken timing en budget. Woonidee├źn en -wensen worden samenhangende totaalconcepten. Van perfect geschilderde muren over warm aangeklede ramen tot trendy vloerbekleding.

Join our team

Zet jouw talent in de verf!

Schilder-decorateur met vakkennis en oog voor detail?

Solliciteer bij OVS:
info@ovs-decoratie.be